Paletta Építőanyag Telep
Csatlakozz hozzánk!

A színkártya 62 színsort és 18 karakteres INTENSIVE színt, továbbá 12 fehér BLANCO árnyalatot tartalmaz. A homlokzat színeken kívül, a 30 legnépszerűbb REMIX lábazati vakolat és 10 COVER lábazatfesték is helyet kapott a színkártyában.

 

A REVCO a jelenlegi trendeket figyelembe véve, kínálatát földes-agyagos, természethez közelebbi árnyalatokkal bővítette, mint például a CLAY, DAKAR, ETNA vagy a HUNTER.

A szürkék továbbra is hódítanak, így a korábbi SILVER, GRAFIT receptúrái mellett, új árnyalatok is helyet kaptak a REVCO palettáján: PIGEON, GOTHIC, MOON, VULCAN, TITAN.

A kékes tónusok kedvelői számára modernebb, pasztelesebb variációkat hoztak létre, amilyen a DENIM, OCEAN, SKY vagy a FROZEN, akárcsak a zöldek esetén mint a MOMENT, ANISE, JADE, FOSSIL és  MOSSY árnyalatok.

A krémes színek koronázatlan képviselői - CREOL, MOCCA, MUSTANG, PILVAX, PRALINE - továbbra is elérhetőek lesznek immár világosabb és sötétebb árnyalatokban is, sőt, a paletta kiegészítésre került néhány további újdonsággal, mint a PECAN, TOFU, MELBA, CAJUN vagy a MAROON.

 

Bármely árnyalat nyeri is el a tetszésedet, rendelj ingyenes színmintát az IMPULSE kártya színeiből a megújult www.szinposta.hu oldalon!