Paletta Építőanyag Telep
Csatlakozz hozzánk!

DECO GLITTER

DECO BROCADE - CSILLÁMOS ADALÉK

A DECO BROCADE speciális csillám adalék hozzáadásával látványos csillámos felületet hozhat létre, amely beltérben erőteljes megvilágításban érvényesül leginkább, kültérben pedig napfény hatására válik láthatóvá.

Elsődlegesen a DECO SHINE termékünk kötöanyagába keverve használható, már meglévő felület csillámosítására.

További előnye, hogy hozzákeverhető REMIX lábazati- és díszítővakolatainkhoz is: A DECO BROCADE adalék hatféle árnyalatához a homogén, egyszínű kövek használatát javasoljuk. A fekete alapszínnel (FFFF) mindegyik BDECO BROCADE adalék jól érvényesül, a fehér (WWWW) színhez a WHITE, a szürke színekhez (AAAA, CCCC) pedig a SILVER BROCADE adalékot javasoljuk. 

DECO GLITTER MINI (festékhez)

Diszkrét, ezüstös csillogás festett felületen.

A DECO GLITTER MINI csillám adalék kiválóan használható külső vagy belső festeni kívánt felületek csillámossá tételére a festéssel egyidőben. A csillám adalékot a már színre kevert REVCO ALFA, EXTERIOR vagy SILICON falfestékbe kell jól elkeverni és a szokásos módon felvinni a felületre.

Alkalmas régi és új épületek külső homlokzatának, illetve belső falazatának csillámos hatású díszítésére. Az így létrehozott felület önmagában nem csillog, száradás után, beltérben erőteljes megvilágítással éri el a kívánt hatást, kültérben pedig napsütésben válik láthatóvá a diszkrét, ezüstös csillogás.

1 vödör (10/15 liter) REVCO ALFA, EXTERIOR vagy SILICON falfestékhez 1 tégely (120 g) adalékot javaslunk.

DECO GLITTER MAX (vakolathoz)

Elegáns csillogás újonnan vakolt felületekre.

Ha újonnan vakolandó felületét szeretné csillámossá tenni, akkor a DECO GLITTER MAX csillám adalékot ajánljuk, amely REVCO NEO+, VARIO+ vagy SILICON vakolatba keverve, alkalmas régi és új épületek külső homlokzatának, illetve belső falazatának csillámos hatású díszítésére. Az így létrehozott felület önmagában nem csillog, az elegáns, csillogó megjelenés felhordás és száradás után, napfényben vagy erőteljes mesterséges megvilágítás mellett válik látványossá.

1 vödör (16 kg) REVCO NEO+, VARIO+ vagy SILICON vakolathoz 1 tégely (120 g) adalékot javaslunk.

Amennyiben már meglévő vakolt felületet szeretne átvonni, a festékbe a DECO GLITTER MAX csillámadalék használata javasolt!

DECO CRYSTAL

Ásványi csillogó hatás kültérben és beltérben.

CRYSTAL adalékunkat REMIX lábazati- és díszítő vakolatunkhoz ajánljuk. Segítségével a természetes köveket tartalmazó lábazati vakolaton, pl. N-natúr, W-white, csiszolt kőhatás érhető el. A színezett kőzúzalékok esetén diszkrét, ásványi csillogó hatás alakítható ki.

Az erőteljesebb hatás érdekében, 1 vödör (15 kg) REMIX lábazathoz 1 mini vödörnyi (260 g) adalékot ajánlunk, azonban egyéni ízlés szerint ez növelhető vagy csökkenthető a hozzáadott adalékanyag mennyiségétől függően.

DECO PEARL

Gyöngyházfényű csillogó hatás kültérben és beltérben.

PEARL adalékunkat REMIX lábazati- és díszítő vakolatunkhoz ajánljuk. Segítségével gyöngyházfényű hatás érhető el mind a természetes, mind a színezett kőzúzalékot tartalmazó lábazati vakolaton.

Elsősorban egyszínű vagy homogén színezetű felületeken érhető el a legesztétikusabb hatás. Az erőteljesebb hatás érdekében, 1 vödör (15 kg) REMIX lábazathoz 1 mini vödörnyi (260 g) adalékot ajánlunk, azonban egyéni ízlés szerint ez növelhető vagy csökkenthető a hozzáadott adalékanyag mennyiségétől függően.