Paletta Építőanyag Telep
Csatlakozz hozzánk!

DECO GLITTER

DECO BROCADE - CSILLÁMOS ADALÉK

A DECO BROCADE speciális csillám adalék hozzáadásával látványos csillámos felületet hozhat létre, amely beltérben erőteljes megvilágításban érvényesül leginkább, kültérben pedig napfény hatására válik láthatóvá.

Elsődlegesen a DECO SHINE termékünk kötöanyagába keverve használható, már meglévő felület csillámosítására.

További előnye, hogy hozzákeverhető REMIX lábazati- és díszítővakolatainkhoz is: A DECO BROCADE adalék hatféle árnyalatához a homogén, egyszínű kövek használatát javasoljuk. A fekete alapszínnel (FFFF) mindegyik BDECO BROCADE adalék jól érvényesül, a fehér (WWWW) színhez a WHITE, a szürke színekhez (AAAA, CCCC) pedig a SILVER BROCADE adalékot javasoljuk. 

DECO SHINE - Átfestéshez

Erőteljes, látványos megjelenés, meglévő falfelület csillámosítására.

Amennyiben egy meglévő vakolt falfelületet vagy lábazatot szeretne csillogó hatásúvá tenni, akkor a DECO SHINE a megoldás.

Száradás után a bevonat áttetszőre szárad, az alapfelület színe az eredetinél erősebb színtónusú és enyhén selyemfényű lesz. DECO GLITTER termékeink közül, ezzel a bevonattal érhető el a legerősebb csillogó hatás, amely napfényben vagy erős megvilágításban érvényesül igazán.

DECO GLITTER MINI (festékhez)

Diszkrét, ezüstös csillogás festett felületen.

A DECO GLITTER MINI csillám adalék kiválóan használható külső vagy belső festeni kívánt felületek csillámossá tételére a festéssel egyidőben. A csillám adalékot a már színre kevert REVCO ALFA, EXTERIOR vagy SILICON falfestékbe kell jól elkeverni és a szokásos módon felvinni a felületre.

Alkalmas régi és új épületek külső homlokzatának, illetve belső falazatának csillámos hatású díszítésére. Az így létrehozott felület önmagában nem csillog, száradás után, beltérben erőteljes megvilágítással éri el a kívánt hatást, kültérben pedig napsütésben válik láthatóvá a diszkrét, ezüstös csillogás.

1 vödör (10/15 liter) REVCO ALFA, EXTERIOR vagy SILICON falfestékhez 1 tégely (120 g) adalékot javaslunk.

DECO GLITTER MAX (vakolathoz)

Elegáns, ezüstös csillogás újonnan vakolt felületekre.

Ha újonnan vakolandó felületét szeretné csillámossá tenni, akkor a DECO GLITTER MAX csillám adalékot ajánljuk, amely REVCO NEO, VARIO vagy SILICON vakolatba keverve, alkalmas régi és új épületek külső homlokzatának, illetve belső falazatának csillámos hatású díszítésére. Az így létrehozott felület önmagában nem csillog, az elegáns, csillogó megjelenés felhordás és száradás után, napfényben vagy erőteljes mesterséges megvilágítás mellett válik látványossá.

1 vödör (15 kg) REVCO NEO, VARIO vagy SILICON vakolathoz 1 tégely (120 g) adalékot javaslunk.